Direct contact
06-53173982

Als binnenschilder houden wij ons bezig met de afwerking van plafonds, wanden, kozijnen, ramen en deuren en kunnen wij u een scala aan mogelijkheden aanbieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glasweefsel, behang, muurverf, spuit- of stucwerk. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en zijn daarom in staat om dit op een zeer professionele manier voor u uit te voeren.Wij werken zeer efficient zodat u nauwelijks overlast van ons heeft. Vloer en meubelen dekken wij zorgvuldig af en het machinaal schuren gebeurt met stofafzuiging waardoor er nauwelijks stof ontsnapt.

Wist u dat wij met bijvoorbeeld; het sauzen van een woonkamer vaak binnen 1 dag klaar zijn. Dit betekent voor u, dat wij dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Voordat wij de voordeur achter ons dicht trekken zorgen wij ervoor dat uw meubelen weer op zijn plek staan en alles netjes is opgeruimd.

Laat u de werkzaamheden uitvoeren in de maanden november tot en met februari dan kunnen wij ook nog eens een warme winterkorting geven van 10 % op het totaalbedrag.

Kortom, kwaliteit schilderwerk voor een leuke prijs.   

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Uitgelicht

Schilderwerk in de Woerd
Schilderwerk in de Woerd Lees verder
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN Lees verder
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN Lees verder

Meerjarenplan

Wij werken met meerjarenplannen om onderhoud periodiek uit te voeren. Op deze manier kunnen wij op een duurzame manier uw huis of gebouw onderhouden.

Bekijk de voordelen