Direct contact
06-53173982

Als binnenschilder houden wij ons bezig met de afwerking van plafonds, wanden, kozijnen, ramen en deuren en kunnen u een breed scala aan mogelijkheden aanbieden. Wij garanderen dat u ons met plezier in uw huis laat. Voordat er ook maar een blik verf open gaat wordt eerst de volledige werkplek vakkundig afgeplakt, zodat uw eigendommen ook tijdens de werkzaamheden goed beschermd zijn. Het uitvoeren van binnenschilderwerk is een vak apart. Wij leveren kwaliteit, service en garantie.

 

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 48 uur reageren wij op uw offerte-aanvraag.

Wist u dat wij met bijvoorbeeld; het sauzen van een woonkamer vaak binnen 1 dag klaar zijn. Dit betekent voor u, dat wij dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Voordat wij de voordeur achter ons dicht trekken zorgen wij ervoor dat uw meubelen weer op zijn plek staan en alles netjes is opgeruimd.

Laat u de werkzaamheden uitvoeren in de maanden november tot en met februari dan kunnen wij ook nog eens een warme winterkorting geven van 10 % op het totaalbedrag.

Kortom, kwaliteit schilderwerk voor een leuke prijs.   

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Uitgelicht

Schilderwerk in de Woerd
Schilderwerk in de Woerd Lees verder
Schilderwerk 2 woningen, De Woerd
Schilderwerk 2 woningen, De Woerd Lees verder
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN Lees verder

Meerjarenplan

Wij werken met meerjarenplannen om onderhoud periodiek uit te voeren. Op deze manier kunnen wij op een duurzame manier uw huis of gebouw onderhouden.

Bekijk de voordelen